Effekten af SanOmega fiskeolie

Hvad sker der, når du tager SanOmega?

Tag olien dagligt* og mærk forskellen.

Første uge: Du kan opleve en bedre søvn og koncentration allerede i løbet af den første uge. Du vil måske også opleve en følelse af lidt bedre humør i dagligdagen.

30 dage: I løbet af den første måneds tid er olien begyndt at virke i både muskler og led. Du vil kunne opleve, at smerter og ”morgenstivhed” opleves eller føles som aftagende (EPA virker antiinflammatorisk). Du vil sikkert også kunne mærke, at du har fået mere energi, efterhånden som cellerne er begyndt at optage energien fra din kost.

60 dage: Du kan nu begynde at mærke en betydelig forskel på din hud, eftersom den er blevet mere ”fugtig” og føles mere blød. Behovet for at anvende fugtighedscreme vil aftage og for nogle helt forsvinde. Igen vil du også kunne mærke, at smerter i muskler og led er meget aftaget.

90 dage: Nu vil du have fået den optimale effekt af olien, da den har fået den nødvendige tid til at reparere cellerne indefra. Du vil kunne mærke, at huden føles blød, ledsmerter kan være stærkt reduceret eller er helt forsvundet. Du vil nok også opleve, at du nu sover meget bedre.  

 *Anbefalet daglig dosis: 13 ml  

»Vores forsøg viser, hvorfor omega-3 fedtsyrer virker endnu mere potent mod betændelsesreaktioner sammenlignet med de stoffer, som man normalt plejer at bruge«

Jerrold Olefsky M.D

University of California, San Diego (UCSD)

 

 

»Søvnproblemer knytter sig ofte til dårligt helbred, usund opførsel og kognitive problemer. De samme skyggesider ser vi hos folk, der får for lidt omega 3-fedtsyrer«

Professor Paul Montgomery,

Professor of Psycho-Social Interventions, Oxford University