SANOMEGA fiskeolie fakta.

Fakta om SanOmega fiskeolie😊

Et højt EPA-indhold pr. daglig dossis (13 ml)!

De fleste fiskeolier på markedet i dag indeholder et for lavt indhold af Omega-3, især fedtsyren EPA, til at give dig mærkbare resultater. SanOmega er den fiskeolie på marked med det højeste indhold af EPA pr. daglig dosis.

MCT-olie: Vi har tilføjet en hel del MCT-olie for at give denne fiskeolie ekstra kraft. MCT-olie absorberes direkte som energi til din hjerne og vil blandt andet bidrage til bedre hukommelse og øget fokus.

Q10-coenzym: Q10 er en nødvendig del af cellernes energiproducerende system. Stoffet er en forudsætning for, at celler, væv og organer fungerer korrekt. Mængden af ​​Q10 i cellerne falder med alderen og med visse sygdomstilstande. Fra 30-årsalderen er det fordelagtigt at tage et supplement af Q10.

Vitamin K2: Dette vitamin hjælper med at styrke dine knogler og tænder.

Vitaminer A, D og E: SanOmega er designet til at give dig en bred vifte af de essentielle vitaminer og mineraler.

Fremstillet i Norge og baseret på EU-krav: Produktionen af fiskeolien erkvalitetssikret i hele processen, fra fisken fanges i havet, til det færdige SanOmega fiskeolie er i dit køleskab.

100% naturlig: Naturlig fiskeolie indeholder hele det naturlige spektrum af fedtsyrer i modsætning til syntetisk forarbejdede koncentrater, der kun indeholder en eller to fedtsyrer. Jo mere koncentreret en omega-3-olie er, desto lettere oxideres eller harskner olien, både i emballage og i kroppen efter indtagelse. Vælg derfor altid naturlig fiskeolie, vælg SanOmega!